Bayang ePUB Ç ¿ PDF cricketworldcuplivestreaming.co

❮Reading❯ ➽ Bayang Author Nami Cob Nobbler – Cricketworldcuplivestreaming.co Faris merupakan seorang yang dilahirkan bijak tetapi atas kesempitan masa mak ayah dia dibesarkan bersama nenek yang pakciknya seorang pendera Dari sini dia mengenal Jack yang membawanya ke negara DelFaris merupakan seorang yang dilahirkan bijak tetapi atas kesempitan masa mak ayah dia dibesarkan bersama nenek yang pakciknya seorang pendera Dari sini dia mengenal Jack yang membawanya ke negar.

A Delta di mana dia ada misi untuk membunuh seorang pemimpin negara musuh Tamat persekolahan dan menceburi bidang teater dia bertemu dengan Adleen seorang pakar psikologi Semua baginya logik wala.

bayang kindle Bayang PDF/EPUBA Delta di mana dia ada misi untuk membunuh seorang pemimpin negara musuh Tamat persekolahan dan menceburi bidang teater dia bertemu dengan Adleen seorang pakar psikologi Semua baginya logik wala.

Bayang ePUB Ç ¿ PDF cricketworldcuplivestreaming.co

Bayang ePUB Ç ¿ PDF cricketworldcuplivestreaming.co

10 thoughts on “Bayang

  1. An Nasaie An Nasaie says:

    Bayang ePUB Ç ¿ PDF cricketworldcuplivestreaming.co bayang kindle, Bayang PDF/EPUBjika fight club tidak ditonton pasti nami boleh dijulang kerna punya idea yang sangat bagus walaupun naratif utama ialah tentang split personality sudah banyak di ketengahkan o


  2. Luc Abdullah Luc Abdullah says:

    Bayang ePUB Ç ¿ PDF cricketworldcuplivestreaming.co bayang kindle, Bayang PDF/EPUBSaya uninstallkan 'structure' nazi ketika membaca ini sekaligus melihat isinya dalam keadaan gadis pembawa idea yang bertelanjangKelebihan Nami adalah fakta faktanya yang saya kutip kutip untuk hari mendatangYang pasti bila baca ini kau akan cakap Ini memang Nami


  3. Mohamad Faiz Bin Mohd Jamaluddin Mohamad Faiz Bin Mohd Jamaluddin says:

    Bayang ePUB Ç ¿ PDF cricketworldcuplivestreaming.co bayang kindle, Bayang PDF/EPUBMalam tadi aku tak boleh tidur Demi mendatangkan kantuk aku rembat novel Bayang yang baru dilancarkan pada Sabtu Baca punya baca ah musibat punya buku Bukan makin mengantuk makin celik lagi ada Terus aku tak tidur sampai ke subuh menghabiskan novel karya Nami Cob Nobbler niAku sebenarnya baru lepas habis baca Pecah karya Khairulnizam Bakeri Sebelum tu juga aku baca Amerika karya Ridhwan Saidi Aku juga dah tengok filem Fight Club dan novel asalnya karya Chuck Palahniuk baru saja aku muat turun secara percuma minggu lepas Dan ketiga tiga karya ini ada dalam BayangBayang mengisahkan seorang lelaki bernama Faris yang menghidapi skizofrenia sehingga dirinya memiliki dua personaliti dan sering berhalusinasi Watak Jack yang sebenarnya adalah diri Faris yang lagi satu mengingatkan aku kepada Fight Club Cerita yang agak mengelirukan antara nyata dengan khayalan membawa aku kepada Amerika yang su


  4. Nur Fatin Atiqah Nur Fatin Atiqah says:

    Bayang ePUB Ç ¿ PDF cricketworldcuplivestreaming.co bayang kindle, Bayang PDF/EPUBBayang BayangIni memang buku 100% gaya Nami Takde ubah ubah Memang identiti diaBuku ni memang best Best sebab boleh serba sedikit faham macam mana pesakit schizophrenia melalui liku liku kehidupannya Bukan senang nak faham orang yang ada mental disorder ni Selalu kita cakap orang orang macam ni berjiwa kacau ataupun paling mudah cakap gila


  5. Nadia A Jalal Nadia A Jalal says:

    Bayang ePUB Ç ¿ PDF cricketworldcuplivestreaming.co bayang kindle, Bayang PDF/EPUBmembaca tulisan nami kali ini buat aku rasa terseksa emosi dr awal pembacaan memerlukan fokus yg tinggi tatkala utk memasukkan tulisan2 berkenaan dgn negara Delta ke dlm otak tp pengakhiran cerita membuat aku rasa marah sebenarnya


  6. Mohd Erwan Hafizi Mohd Erwan Hafizi says:

    Bayang ePUB Ç ¿ PDF cricketworldcuplivestreaming.co bayang kindle, Bayang PDF/EPUBBetul ke aku baca buku ni ke aku yang create cerita dalam buku ni yang nampak macam aku baca buku ni? Atau betul ke aku komen kat ruang komen buku ni?Atau semua ini hanya imaginasi akuAtau buku ni memang tak pernah wujud Ru


  7. Riesna Zasly Riesna Zasly says:

    Bayang ePUB Ç ¿ PDF cricketworldcuplivestreaming.co bayang kindle, Bayang PDF/EPUBplot dan penghayatan ilmu kejiwaan dalam karya ini amat menarik meskh ada beberapa adegan xxx yang rasanya tidak perlu ada kerana takkan mempengaruhi perwatakan dalam karya


  8. Ska Ska says:

    Bayang ePUB Ç ¿ PDF cricketworldcuplivestreaming.co bayang kindle, Bayang PDF/EPUBMula mula aku fikir kebetulan sahaja dibuat untuk ada kaitan dan ia memang dibuat Ouh ini memang nami


  9. Najwa Najwa says:

    Bayang ePUB Ç ¿ PDF cricketworldcuplivestreaming.co bayang kindle, Bayang PDF/EPUBWhat a story Tema utama cerita tentang split personalities memang menarik dan secara tak langsung membuatkan aku minat dengan psikologi tapi takpelah nanti aku yang lagi gila daripada orang gila Faris ada dua personaliti Lepas tu boleh ter create some imaginary characters pula tanpa sedar OMG Dia memang hidup dalam alam bayangannya Dia rasa 'kawan kawan' dia tu alive padahal kita nampak dia bercakap sorang sorang Well this type of disorder d


  10. Eija Faezah Eija Faezah says:

    Bayang ePUB Ç ¿ PDF cricketworldcuplivestreaming.co bayang kindle, Bayang PDF/EPUBYes it is about split personality Semua watak yang ada dalam hidup Faris masa dia dewasa semua tak wujud Hanya watak masa dia kecik dan didera oleh sepupu dan pakcik nya saja watak yang betul betul ada dalam hidup Faris Kisah negara Delta dan Kerajaan Soviet Union tu sangat MEMBOSANKAN aku skip je cerita dia Tak menarik minat langsung utk aku baca Nasib baik tak ambik port sgt kisah Jack sebab Jack tu imaginary person dalam diri Faris Anyway cuma ambik masa 3 hari saja nak baca Selesai


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *